Turridning i Skåne

Turridning i Skåne

God morgon på er igen alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt bra helg och att ni ser fram emot en härlig vecka. Ni är en hel del som har uttryckt er ha en del problem med att hitta bra och pålitliga företag inom turridning i Skåne med omnejd, och därför tänkte jag att jag idag skulle skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om, nämligen Anna Jonsson turridning AB. Anna Jonsson turridning AB är ett företag som jag och min vän valde att vända oss till för ett tag sedan, när vi ville prova på det här med turridning. Vi har faktiskt varit väldigt nyfikna på att prova på detta ett bra tag nu, men har tyvärr inte hittat ett företag som kunnat ge oss bra hjälp inom detta. Många företag har sagts kunna hjälpa oss, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts tråkigt.

Vad jag verkligen älskar med Anna Jonsson turridning AB är att Anna är väldigt duktig när det kommer till kundservice. Kundservice är någonting som jag värderar högt hos alla olika företag, oavsett vilken typ av bransch det handlar om. Det var dessutom en helt fantastisk upplevelse. Att rida runt på en häst i fina miljöer var verkligen rogivande. Jag vill verkligen tipsa er som befinner er i eller i närheten av Helsingborg, Hörby, Landskrona, Hässleholm eller övriga Skåne med omnejd att vända er till just Anna Jonsson turridning AB. Ha nu en riktigt underbar vecka och en fortsatt bra måndag, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.