Team Thai AB

Team Thai AB

Hejsan hejsan alla helt fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min lilla blogg! Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni mår bra, och att ni njuter ordentligt av sommaren och den härliga värmen. Jag har idag tänkt att jag ska skriva ett inlägg om det här med att hitta en bra restaurang i Markaryd med omnejd, vilket är någonting som jag har sett dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med detta, och jag förstår er verkligen, då även jag befinner mig i detta område och vet hur utbudet är. Team Thai AB är en restaurang som jag och min vän gick till för ett tag sedan, då vi hade fått ett tips utav en släkting till min vän, som påstod att denna restaurang vad helt fantastisk. Jag blev verkligen så glad över detta tips, vilket även min vän blev. Vi två brukar lunch en gång i veckan, och har precis som ni tröttnat något enormt på utbudet i denna stad.

Vad vi verkligen tycker om när det kommer till Team Thai AB, är att personalen är så otroligt trevliga. De arbetar verkligen med noggrannhet och kvalitet och gav oss helt fantastisk service, vilket vi verkligen uppskattade. Någonting annat som vi verkligen uppskattar med Team Thai AB, är att maten är så otroligt god. Det finns verkligen någonting för alla smaker, vilket jag tycker är viktigt när man väljer en restaurang. Jag skulle vilja rekommendera er som befinner er i Ljungby, Markaryd, Vetlanda eller Växjö med omnejd att vända er till Team Thai AB, för en helt fantastisk smakupplevelse. 


Kommentarer är stängda.