Min bil blev renare än någonsin

Min bil blev renare än någonsin

Hej på er, vad roligt att just du har klickat in på min blogg för att läsa ett inlägg. Idag ska du få läsa om företaget MT Perma-Lack Askim AB som jobbar med bilvård i Mölnlycke. De har under en period hjälpt mig att ta hand om min bil när jag själv inte har tiden till det.

Att ta hand om sin bil genom att tvätta den är inte ett livsviktigt val utan det grundar sig främst i att man vill att bilen ska se bra ut, även om jag tycker det är viktigt att bilen är fin slutar det oftast i att jag ändå inte tvättar den själv. Med tanke på att mitt jobb tar upp mycket av min tid brukar jag lägga min fritid på saker jag gillar, saker som gör mig lugn och glad. Som ni kanske förstår är inte bilvård i Mölnlycke en av dem sakerna som jag brukar lägga ner tid på under min fritid, i alla fall inte fram tills jag hittade det här företaget. Jag upptäckte dem en gång när min bil hade samlat på sig mycket smuts under en längre period, trots att jag ville tvätta den kände jag inte att jag hade tiden till det eftersom jag då hade mycket stress med annat i livet. Jag valde då att lämna in bilen hos dem för att de skulle få ta hand om bilvården, en kort stund efter jag hade lämnat in den fick jag tillbaka bilen renare än någonsin. Efter den dagen bestämde jag mig för att vända mig till dem varje gång jag kände att min bil behövde bilvård i Mölnlycke.


Kommentarer är stängda.