1:a Omtanken hjälper min mamma

1:a Omtanken hjälper min mamma

God förmiddag på dig, varmt välkommen till ett nytt inlägg här på bloggen. Idag hade jag tänkt prata lite närmare om företaget 1:a Omtanken. Det är företaget som hjälper min mamma med hemtjänst i Ronneby, efter att hon får så bra hjälp av dem vill jag lyfta upp dem och informera er om dem.

Under de senaste åren har min mamma haft det väldigt svårt, hon har bland annat haft det mycket svårare att ta hand om en del saker. Därför bestämde hon och jag gemensamt om att hon skulle få hemtjänst i Ronneby, på så sätt skulle det bli lättare för henne att klara av vardagen. Med tanke på att det var något som skulle hjälpa henne var vi noga med att hitta ett företag som verkligen kunde ge henne all den hjälpen hon behövde. Efter några dagars letande hittade vi 1:a Omtanken, vi båda fick en bra känsla av dem. Det kändes som att de tog sitt arbete på fullaste allvar och skulle vara bra för min mamma. Det som vi hade trott om dem visade sig stämma helt och hållet, de utförde alltid ett bra jobb och min mamma kände sig trygg med dem. Än idag får hon hjälp av dem med hemtjänst i Ronneby, och än idag är hon riktigt nöjd över all den hjälpen de ger. Genom att hon är nöjd är även jag nöjd, jag vet att min mamma är i goda händer med dem och jag hade inte bytt företag om jag fick chansen. Utifall det är någon av er eller någon i er närhet som är i behov av hemtjänst i Ronneby med omnejd tycker jag definitivt att ni borde kontakta det här företaget för hjälp.


Kommentarer är stängda.